Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha479g795kcal91g0g47.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g299g105kcal3g19.5g1.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta36g129kcal4.7g25.1g0.8g1.3g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2128kcal201.4g100.6g100.8g5.6g
Valittu annoskoko1080g1064kcal100.7g50.3g50.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna540g532kcal50.4g25.2g25.2g1.4g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585