Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 901g234kcal14.1g31.5g1.8g17.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 75g27kcal0.1g5.3g0.1g1.5g
Neilikka, annos 4g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 15g3.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g640kcal30.6g98.4g4.4g39.8g
Valittu annoskoko1080g320kcal15.3g49.2g2.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna540g160kcal7.7g24.6g1.1g10g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939