Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät400g1496kcal52g276g24g24g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g680g204kcal7.5g36.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3400kcal119g625.4g50.8g48g
Valittu annoskoko1080g1700kcal59.5g312.7g25.4g24g
Annoskoko puolitettuna540g850kcal29.8g156.4g12.7g12g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818