Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)294g2116kcal0.3g0.3g235.1g0g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 198g1754kcal0g0g198.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki367g206kcal31.2g18.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g8152kcal63g37.4g868.4g0g
Valittu annoskoko1080g4076kcal31.5g18.7g434.2g0g
Annoskoko puolitettuna540g2038kcal15.8g9.4g217.1g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880