Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali598g126kcal7.2g20.3g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g299g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g909kcal21.8g103.6g44.6g45.2g
Valittu annoskoko1080g455kcal10.9g51.8g22.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna540g227kcal5.5g25.9g11.2g11.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118