Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 394g563kcal49.3g1.2g40.4g0g
Sokeri 152g618kcal0g152.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g600kcal17.8g122.3g2.1g6.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g359g896kcal0g222.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5354kcal134.2g996g85g12.2g
Valittu annoskoko1080g2677kcal67.1g498g42.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna540g1339kcal33.6g249g21.3g3.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513