Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g958g297kcal11.9g69.8g1.9g29.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g60g236kcal19.9g0g17.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1087kcal64g141.2g38g59.6g
Valittu annoskoko1080g543kcal32g70.6g19g29.8g
Annoskoko puolitettuna540g272kcal16g35.3g9.5g14.9g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646