Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot160g56kcal2.1g9.6g0.5g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g336g202kcal5g43.7g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1830kcal139.6g127.2g83g18.4g
Valittu annoskoko1080g915kcal69.8g63.6g41.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna540g458kcal34.9g31.8g20.8g4.6g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320