Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2963g969kcal18.4g164.7g5.9g75.6g
Kaali, valkokaali2963g625kcal35.6g100.7g5.9g62.2g
Sipuli (kuorittu)741g200kcal9.6g35.6g1.5g12.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g222g44kcal0g14.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl74g104kcal3.5g6.8g7g0g
Hunaja 104g343kcal0.5g83.8g0g0g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 1407g780kcal11.7g174.2g1.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g1482g1748kcal44.4g59.3g148.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9627kcal247.4g1279g339g300.8g
Valittu annoskoko10000g4813kcal123.7g639.5g169.5g150.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2407kcal61.9g319.8g84.8g75.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316