Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.9g10kcal0.5g1.3g0.6g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g584g204kcal9.3g40.3g0.6g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 6.4g21kcal0.6g0.9g1.7g0.1g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.9g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g88g147kcal7.6g3.5g12.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g874kcal38.6g111.2g31g23.4g
Valittu annoskoko1081g437kcal19.3g55.6g15.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna541g219kcal9.7g27.8g7.8g5.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219