Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g175g613kcal14g131.2g3g5.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka100g25kcal2.5g3g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g250g650kcal75g5g37.5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2167g2693kcal185.6g285.2g90.4g11.8g
Valittu annoskoko1084g1347kcal92.8g142.6g45.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna542g673kcal46.4g71.3g22.6g3g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315