Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g38g338kcal0g0g37.5g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 300g425kcal68.6g0g16.5g0g
Sipuli, paistettu 38g38kcal0.5g1.8g3.1g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 75g13kcal1.6g0.2g0.2g1.8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g150g540kcal42g2.9g39g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix75g38kcal1.1g7.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g4498kcal279.2g374g199.4g22.6g
Valittu annoskoko1085g2249kcal139.6g187g99.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna542g1125kcal69.8g93.5g49.9g5.7g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921