Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g270g159kcal16.2g11.3g5.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras45g120kcal3.8g23g0.4g6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g599g833kcal113.8g0g41.9g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g2766kcal289.4g82.8g139.4g15.2g
Valittu annoskoko1085g1383kcal144.7g41.4g69.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna542g692kcal72.4g20.7g34.9g3.8g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111