TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 148g1305kcal0g0g147.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2952g3985kcal649.4g0g147.6g0g
Tomaattimurska 2952g868kcal16.5g156.5g5.9g56.1g
Sipuli (kuorittu)738g199kcal9.6g35.4g1.5g12.5g
Paprika, punainen1107g285kcal10g50.9g4.4g22.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1292g979kcal24.2g199.2g2.6g12.9g
Paprikajauhe 74g237kcal10.9g13.5g9.6g27.6g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g738g517kcal57.6g64.9g2.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16749kcal1556.4g1040.8g642.8g265.4g
Valittu annoskoko10000g8374kcal778.2g520.4g321.4g132.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4187kcal389.1g260.2g160.7g66.4g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755