Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3685g1414kcal36.8g254.2g7.4g92.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1474g2447kcal280g0g147.4g0g
Sipuli 369g112kcal4.6g17.7g0.7g6.3g
Basilika, kuivattu 3.7g9kcal0.5g0.8g0.1g1.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.2g0.4g2.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 442g555kcal48.6g1.1g39.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1842g608kcal60.8g90.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1842g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 313g1072kcal19g236.8g2.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12496kcal903g1210.2g396.2g220g
Valittu annoskoko10000g6248kcal451.5g605.1g198.1g110g
Annoskoko puolitettuna5000g3124kcal225.8g302.6g99.1g55g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686