Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow125g353kcal22.4g79.5g1.1g12.5g
Palvikinkku HK 3%150g150kcal27g0.8g4.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1358kcal106g176.2g39.6g29.4g
Valittu annoskoko1085g679kcal53g88.1g19.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna543g340kcal26.5g44.1g9.9g7.4g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380