Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)350g1225kcal45.5g241.5g8.7g10.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.2g24.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g35g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g4228kcal231.8g510.2g136.6g21g
Valittu annoskoko1085g2114kcal115.9g255.1g68.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna543g1057kcal58g127.6g34.2g5.3g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118