Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5158g11423kcal902.7g0g876.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1474g1950kcal38.8g47.2g176.9g0g
Maustepippuri, annos 1g111g3.3kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)590g160kcal7.7g28.3g1.2g10g
Suola, annos 3g74g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 737g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 44g125kcal4.6g18.8g0.9g11.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g855g1111kcal112g2.6g71g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale737g442kcal73.7g36.8g2.2g538g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl221g1946kcal0g0g221.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34320kcal2279g267.4g2702.6g1119.2g
Valittu annoskoko10000g17160kcal1139.5g133.7g1351.3g559.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8580kcal569.8g66.9g675.7g279.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796