Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)488g401kcal8.8g85.9g0.5g4.9g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sianliha keskiarvo 244g533kcal44.6g0g39.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.6g7.7kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2172g1984kcal110g189.6g82.4g17.2g
Valittu annoskoko1086g992kcal55g94.8g41.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna543g496kcal27.5g47.4g20.6g4.3g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129