Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g3434g1202kcal127g147.6g13.7g0g
Sokeri 730g2962kcal0g728.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2575g8881kcal141.6g1961.7g30.9g32.2g
Becel olive (Becel), annos 100g515g1803kcal0g15.5g195.7g0g
Mansikka 1717g799kcal8.6g144.2g3.4g32.6g
Raparperi 1030g347kcal7.1g56.7g1g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31985kcal568.6g6109.2g489.4g158.4g
Valittu annoskoko10000g15993kcal284.3g3054.6g244.7g79.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7996kcal142.2g1527.3g122.4g39.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108