Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34.4g
Ruisjauho Pirkka324g987kcal31.4g197.4g6.5g48.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)175g561kcal24.2g101.7g5.6g21.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g54g76kcal7.5g7.5g1.8g25.9g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g8.1g32kcal0g8.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 472g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g15g53kcal6.7g5.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g3426kcal140.8g641.2g30g261.4g
Valittu annoskoko1088g1713kcal70.4g320.6g15g130.7g
Annoskoko puolitettuna544g857kcal35.2g160.3g7.5g65.4g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040