Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g302g1088kcal39.3g211.6g6.3g11.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 151g551kcal42.1g0g42.9g0g
Oliiviöljy 40g356kcal0g0g40.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot141g409kcal19.7g1.4g36.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu121g152kcal13.3g0.4g10.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen252g83kcal8.3g12.3g0g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g5355kcal252.4g459.2g275.4g25.2g
Valittu annoskoko1088g2678kcal126.2g229.6g137.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna544g1339kcal63.1g114.8g68.9g6.3g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648