Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g100g30kcal1g5.3g0.3g2.4g
Herne 100g69kcal5.1g9.4g0.4g3.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g200g150kcal8.2g25g1.6g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g549kcal30.8g85.8g5g17.4g
Valittu annoskoko1089g275kcal15.4g42.9g2.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna545g137kcal7.7g21.5g1.3g4.4g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436