Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2751g662kcal49.8g60.5g8.3g63.3g
Parsakaali brokkoli 2751g965kcal127.1g53.6g8.3g68.8g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2201g2377kcal497.4g0g39.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1100g1906kcal83.6g25.3g165.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl1100g3741kcal22g29.7g396.1g0g
Oliiviöljy 77g681kcal0g0g77g0g
Oliiviöljy 19g170kcal0g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21004kcal1559.8g338.2g1427.4g264.2g
Valittu annoskoko10000g10502kcal779.9g169.1g713.7g132.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5251kcal390g84.6g356.9g66.1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315