Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali38g7.4kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl18g5.3kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour5g15kcal0.2g0.2g1.5g0.1g
Katkarapu9g6.4kcal1.3g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g86kcal6.6g6.2g3.6g3g
Valittu annoskoko109g43kcal3.3g3.1g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna55g22kcal1.7g1.6g0.9g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3g2.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299