Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g21g14kcal0.3g3.1g0g0g
Keittojuurekset, apetit10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vihreä papu, pitkä5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g113kcal9.2g8.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko109g57kcal4.6g4.3g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g28kcal2.3g2.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g52kcal4.2g3.9g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856