Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g38g13kcal1.4g1.6g0.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 28g97kcal1.5g21.4g0.3g0.4g
Becel olive (Becel), annos 100g5.6g20kcal0g0.2g2.1g0g
Mansikka 19g8.7kcal0.1g1.6g0g0.4g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g349kcal6.2g66.8g5g2g
Valittu annoskoko109g175kcal3.1g33.4g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna55g87kcal1.6g16.7g1.3g0.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108