Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka56g95kcal11.3g0g5.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Korppujauho (Pirkka)7g25kcal1g4.9g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl8.5g11kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g342kcal28.2g13g19.8g1.6g
Valittu annoskoko109g171kcal14.1g6.5g9.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g86kcal7.1g3.3g5g0.4g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949