Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g23g77kcal0.6g18.7g0.1g0.5g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g25g78kcal1.5g3.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g779kcal10g90.8g42.4g2g
Valittu annoskoko109g390kcal5g45.4g21.2g1g
Annoskoko puolitettuna55g195kcal2.5g22.7g10.6g0.5g
Arvot/100g100g357kcal4.6g41.6g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422047