Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 16g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8g4.8kcal0.8g0.4g0g5.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g374kcal25g2.8g29.4g12.2g
Valittu annoskoko109g187kcal12.5g1.4g14.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna55g94kcal6.3g0.7g7.4g3.1g
Arvot/100g100g172kcal11.5g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796