Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g31g68kcal7.4g0.6g4g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g59g47kcal3g8.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g249kcal22g20.8g9.2g0.6g
Valittu annoskoko109g124kcal11g10.4g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g62kcal5.5g5.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927