Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 6.6g25kcal2.5g3g0.2g0.7g
Kaali, valkokaali31g6.4kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g72kcal6g9.8g0.6g3.4g
Valittu annoskoko109g36kcal3g4.9g0.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna55g18kcal1.5g2.5g0.2g0.9g
Arvot/100g100g33kcal2.7g4.5g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437