Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.5g3.7g0g0.2g
Parsakaali (Pirkka)15g4.5kcal0.7g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.2g14kcal0.9g0g1.2g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g78kcal4.4g8.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko109g39kcal2.2g4.4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g19kcal1.1g2.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2g4g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056