Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g39kcal3.1g0.2g3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g27g70kcal4.9g0.9g5.2g0.1g
Ranskankerma Valio13g37kcal0.3g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g395kcal25.6g3.4g31.2g0.2g
Valittu annoskoko109g198kcal12.8g1.7g15.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g99kcal6.4g0.9g7.8g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.6g14.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357