Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 55g113kcal8.9g0g8.8g0g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g250kcal19.2g3.8g17.8g2.2g
Valittu annoskoko109g125kcal9.6g1.9g8.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g63kcal4.8g1g4.5g0.6g
Arvot/100g100g114kcal8.8g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914