Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 22g72kcal2.2g14.5g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Amerikan Pekoni filee, HK8.2g13kcal1.7g0g7.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.2g25kcal1.9g0g1.9g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g343kcal23.2g34g25.4g2g
Valittu annoskoko109g171kcal11.6g17g12.7g1g
Annoskoko puolitettuna55g86kcal5.8g8.5g6.4g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094