Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 8.2g30kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%22g13kcal0.7g1.6g0.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)6.9g14kcal0.3g2.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Lohi tuoresuolattu 55g98kcal13.3g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g330kcal32g20.4g12.8g0.8g
Valittu annoskoko109g165kcal16g10.2g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g83kcal8g5.1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281