Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)3.3g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio10g27kcal1.9g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g468kcal36.2g0.6g35.8g0g
Valittu annoskoko109g234kcal18.1g0.3g17.9g0g
Annoskoko puolitettuna55g117kcal9.1g0.2g9g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923