Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow28g24kcal1.3g4.2g0.1g1.4g
Soijanakki, hälsans kök21g51kcal3.8g1.5g3.4g0g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g199kcal11.6g20.8g7.2g4g
Valittu annoskoko109g100kcal5.8g10.4g3.6g2g
Annoskoko puolitettuna55g50kcal2.9g5.2g1.8g1g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794