Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)4.3g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 26g30kcal5.6g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g114kcal12.6g5.2g4.2g1.8g
Valittu annoskoko110g57kcal6.3g2.6g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g29kcal3.2g1.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037