Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 47g72kcal9g0g3.9g0g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punaviini 7.8g5.5kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 4.2g2kcal0g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g182kcal19g4.2g8.4g1.2g
Valittu annoskoko110g91kcal9.5g2.1g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g45kcal4.8g1.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260