Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g27g44kcal5.4g0g2.7g0g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)13g44kcal2g8g0.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g11g12kcal0.8g1.5g0.1g0.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g8.1g20kcal1.5g0g1.8g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g279kcal20.4g23.6g11.4g3.8g
Valittu annoskoko110g140kcal10.2g11.8g5.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g70kcal5.1g5.9g2.9g1g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.8g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485