Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.4g6.3kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g101kcal3.8g5.4g6g4g
Valittu annoskoko110g51kcal1.9g2.7g3g2g
Annoskoko puolitettuna55g25kcal1g1.4g1.5g1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200