Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto19g64kcal3.7g0g5.4g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 62g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)2.5g6.7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g13g40kcal0.3g0.4g4.1g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g274kcal15g5.4g20.4g3.6g
Valittu annoskoko110g137kcal7.5g2.7g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna55g69kcal3.8g1.4g5.1g0.9g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036