Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g13g13kcal1.2g0.9g0.5g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g154kcal17.4g1.8g8.6g0.2g
Valittu annoskoko110g77kcal8.7g0.9g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g39kcal4.4g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505