Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 500g139kcal5.9g20.3g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g312g406kcal65.6g0g12.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g1260kcal149.8g70.2g29g29.6g
Valittu annoskoko1090g630kcal74.9g35.1g14.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna545g315kcal37.5g17.6g7.3g7.4g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589