Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 150g319kcal14.9g1.4g28.5g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g225g128kcal3.2g27.9g0.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 90g27kcal1.7g3.1g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix15g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4.5g5.4kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Ruohosipuli 3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g992kcal40.8g71g59.6g6.4g
Valittu annoskoko1092g496kcal20.4g35.5g29.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna546g248kcal10.2g17.8g14.9g1.6g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845