Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g422g2535kcal101.4g27.9g228.1g0g
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.4g1.2g39.7g0g
Emmental, punaleima 17%264g766kcal89.8g0g44.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g7767kcal481g71.6g625.4g0.2g
Valittu annoskoko1092g3884kcal240.5g35.8g312.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna546g1942kcal120.3g17.9g156.4g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526