Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g263g783kcal7.9g12.6g11.6g0g
Hiiva, 50g44g27kcal5.7g0.5g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)131g945kcal0g0g105g0g
Vehnäjauho, sunnuntai455g1593kcal54.6g323.2g9.6g13.7g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 105g398kcal29.3g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g7712kcal214.2g673.2g331.6g27.4g
Valittu annoskoko1092g3856kcal107.1g336.6g165.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna546g1928kcal53.6g168.3g82.9g6.9g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387436