Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g599g1366kcal113.8g0g101.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu23g14kcal0.2g1g0.9g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)75g277kcal10.4g54.3g1.9g3.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g150g45kcal1.5g8.2g0.9g2.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 135g307kcal6.8g23.6g19g7.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste112g404kcal32.6g1.9g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2187g4825kcal330.6g178g312.2g26.2g
Valittu annoskoko1094g2413kcal165.3g89g156.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna547g1206kcal82.7g44.5g78.1g6.6g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308